4 - [kort] bommen in Delhi - Reisverslag uit New Delhi, India van frankbaltus - WaarBenJij.nu 4 - [kort] bommen in Delhi - Reisverslag uit New Delhi, India van frankbaltus - WaarBenJij.nu

4 - [kort] bommen in Delhi

Door: Frank

Blijf op de hoogte en volg

13 September 2008 | India, New Delhi

Ik weet niet of dit nieuws ook NL haalt maar ter geruststelling, wij zijn niet getroffen. Er waren drie ontploffingen, redelijk in de buurt. De hotelier vertelde dit net toen ik met de groep naar een avond eetafspraak wilde, op zijn advies blijven we nu in het hotel eten. En morgen eindelijk deze hectische stad uit! Groep begin is OK, later meer.

• 13 September 2008 - 14:31

Caroline:

Leuk om je verhalen te lezen en de foto's te zien, roept allerlei herinneringen op aan hectisch India waar ik 10 jaar geleden doorheen reisde. Goede reis met de groep, nu dus echt aan het werk! Groeten van Caroline van Kolmeschate

• 23 September 2008 - 14:46

Raymond:

Oei, Maar goed dat ik geen nieuws kijk, anders was ik toch behoorlijk geschrokken! Maar goed dat je niet in de buurt was!

Groetjes, Raymond